Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fedélzetmester

A hajókon több fedélzetmester (vitorlamester) is volt, feladataik közé tartozott a vitorlázat és az árbocozat igazgatása és rendben tartása, valamint a fedélzet tisztítása, hulladékok eltávolítása, a hajón lévő felszerelések, készletek ellenőrzése. A fedélzetmester(ek) volt(ak) a legtapasztaltabb tengerész(ek) a hajón.

ForrásJohn Reeve Carpenter Kalózok (Hét tenger ördögei) és John Matthews Kalózok című könyvének többszöri elolvasása. Előfordulhat, hogy egyes információkra rosszul emlékszem, így szívesen ajánlom mindenki figyelmébe a köteteket. Nagyszerű könyvek! 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hol vásárolhat Chocolate Slimet Magyarországon

(DianaBaines, 2018.11.17 17:36)

Mostanában már gyakran ajánlom a hozzám forduló pácienseimnek is, mint a műtét vagy a botoxkezelés alternatíváját.» Pozitív és negatív vásárlói vélemények a Bioretinről. Ha a klinikai kutatás és az orvosi vélemény nem győzött meg, akkor álljon itt a több száz elégedett vásárló véleményéből válogatott pár hozzászólás. CHOCOLATE SLIM javasolja, hogy a harc a nassolás, az ellenség száma 1 étrend! Felismeri, hogy ezek a kis sóvárgást, hogy eluralkodjon rajtad, de sosem teljesült egy apple vagy egy nagy pohár víz javasolt. <a href=http://infazavr.org/magyarorszag>http://infazavr.org/magyarorszag</a> Vásárlás Hondrocream gyógyszertárakban vagy látogasson el a hivatalos gyártó, biztos lehet benne, hogy az ezzel a gél nem okoz Önnek allergia vagy más egészségügyi problémákat. Az a tény, hogy a fő hatóanyagok itt természetes gyógynövények és kivonatok. Például a kivonat van jelen a készítményben a vörös borsot és terpentin, amelyek a vér áramlását, és melegítő hatása.